søndag 13. desember 2009

Svart senker natten seg......




...men det er først imorgen tidlig at det er tid for Lucia-feiring! Da må vi tiiiiiiidlig opp, for å gjøre oss klare så vi er ute av døra i 7-tida alle mann..... Heldigvis får vi kjøre med Espen ned til barnehagen,- da sparer vi mye tid ihvertfall! Espen må på jobb i år - så harn får ikke være med opp i barnehagen. Vi krysser fingrene for at Milo ikke blir altfor trøtt og grinete - det er jo midt oppi den første luren hans at alt skjer!

Dagen idag har vært lang, men innholdsrik:)
Den begynte grytidlig - allerede før halv 6 idag morges var Marin klar for å stå opp,- og ble fryktelit fornærmet da hun fikk beskjed om at hun var den eneste som hadde slike planer her. Jeg gikk og la meg, ,og da begynte hun å hyyyyle. Enden på visa; Milo våkna også, Marin gikk i seng igjen for noen minutter, Milo fikk mat, men ingen sovna ordentlig... Da klokka nådde 06.30 satte vi på lys og fantorangen og starta dagen. Formiddagen gikk med til rydding, mating, baking av rundstykker, og klargjøring til vi fikk besøk av Gulla og OlePetter litt før klokka ett! Kjempekoslig!

Da besøket var dratt tok det nøyaktig 10 minutter før Marin lå og snorket i stolen sin, og Milo også la seg (etter å ha vært våken et helt kvarter for middag - han var nok ikke helt ferdig med å sove hvilen sin nei!) - litt slitne til tross for at klokka ikke engang hadde nådd 4!

Hvis du trykker på bildet av Milo og får det opp i stort format, så kan du se den ene lille tanna som har kommet frem!

Dermed ble kvelden ganske lang for FrøkenBestemt. Hun hadde masse å gjøre; og lekte noe veldig på rommet sitt. Reven var nemlig syk og måtte til doktoren.


Det var fryktelig vanskelig å finne natteroen - så klokka ble straks 9 før hun sovna for kvelden....og da hadde hun vært nokså sint og ufornøyd en stund der på rommet sitt.

Det blir spennende med morgendagens tidlige start mao.....;)

1 kommentar:

  1. Syk rev må stelles pent med. Bestemor er enig med deg Marin. Du er flink.

    SvarSlett

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)