torsdag 10. desember 2009

Slitne.....


Et bilde fra barnetv-tid i går kveld; Miloen er ganske tett i topplokket stakkar - noen timer senere var jo feberen et faktum.

Espen kom hjem fra jobb i 10.30 tida idag, så jeg fikk dratt på Helsestasjonen med Marin. Hun skulle såvisst ikke ha noen sprøyte - men fikk desverre ikke så mye valg. MinnieMus-pez'en var fylt opp, og med den i hendene så gikk det greit; tårene var ferdig idet nåla stakk - og da det hele var over så hoppet hun ned fra fanget mitt med kommentaren "det gikk jo greit!". Hun fikk velge en liten gave; en elefant, og så var vi en kort halvtime i familiekroken hvor det var saft og gjendekjeks,- og gode venner fra barnehagen å leke med. Vaksinen forrige gang gikk jo fint, men vi dro rett hjem istedetfor å dra tilbake til barnehagen. Espen skulle tilbake på jobb, så da måtte jeg ha pakket Milo i vognen for å hente Marin et par timer senere .

Da klokka var 14.30 var dette stats her hjemme;
Marin slokna på sofaen, og Milo sovna tilslutt han og. Nå har de sovet en time begge to, så vi får se hvor lenge stillheten råder her! Forhåpentligvis får de hvilt av seg litt forkjølelse!

Milos fortann nr.2 har forresten brutt såvidt gjennom tannkjøttet, det hjalp nok på med litt febervarme (febertemperaturer gjør gommene mykere,- så tennene lettere kommer gjennom, man får altså ikke feber av å få tenner;))

:)

1 kommentar:

  1. Håper det hjelper med litt søvn. Til deg Marin, bestemor skal ta sprøyten på mandag. Skal prøve å være like flink som deg.

    SvarSlett

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)