fredag 18. desember 2009

Ny leilighet!

Det har vært en hektisk uke, med snørr, tårer, maling, møbelflytting, lite søvn og spying.....
Men nå er malerkostene lagt på hylla, for de 15 literne med maling er nå redusert til noen skvetter i bunnen av hvert av de 5 spannene:)

Marin ville veldig gjerne male littegranne, og har kapret en og annen malekost her;)

Gangen har dere jo sett i forrige blogginnlegg, kjøkkenet fikk samme farge som gangen her i løpet av onsdagen (Lys grå med hint a;



Torsdagsmorgen rakk jeg å tømme Marins rom før hun dro i barnehagen. Da hun egentlig skull eut døra, så gikk hun innom rommet sitt istedet, og vi hørte; "MAMMA, HVA DRIVER DU?" Ja nå skal du høre.....;) Da Marin kom jhem fra barnehagen var rommet bortevekk, til hennes store sorg. Rommet var malt grønt, og fylt opp med mamma og pappas stooore seng, og det var ikke helt greit nei..... Vi fikk faktisk plass til Milo sin seng i fotenden, så da var alt klappet og klart til at vi skulle sove der alle mann, slik at jeg kunne sette igang med malekosten inne på det tomme rommet og kanskje rekke å bli ferdig iløpet av nattetimene!

FØR;
ETTER;

Marin plasserer et hjerte på tavla, etter å ha tissa på do - ikk elett å komme frem til kjøleskapet når alle lekene står plassert overalt!



Etter et strøk med hvitt på torsdagskvelden, så kom spysyka....og stakkars Marin var den uheldige vinner (da jeg hentet henne i barnehagen tidligere på ettermiddagen hadde en gutt på avdelingen akkuart blitt hentet etter å ha spydd utover hele avdelingen, en av de voksne hadde også rukket å reise før hun kastet opp). Akkurat da hun spydde var milo våken og oppe for pupp, så han klarte jo ikke å sovne igjen med lyset på mens vi reiv av sengetøy, skiftet på Marin og alt sammen... Enden på visa var at vi alle sammen var våkne fra midnatt og til nærmere 4 på natta......gjeeesp! Marin kasta opp et par ganger til, men var på overraskende godt humør (som hun pleier når hun har spysjuka...), og så på film og jodla. Innimellom slagene fikk jeg malt siste strøket med hvitt, og fikk også malt ett strøk med den røde fargen på vindusveggen! Milo la seg, Espen la seg - og Marin og jeg la oss på stua (der lå jo allerede madrassen hennes...!), hun på madrass og jeg på sofaen. Det ble knappe 2 timer før jeg måtte amme milo, og så ble det knappe to timer til før jeg våknet av en marinmor som satt på gulvet og kastet opp luft :( Ikke noe godt å kaste opp på tom mage nei.... ).

Hamarturen vi egentlig skulle lagt ut på rett etter frokost måtte vi bare glemme - ingen poeng i å dra avgårde på tur med spysjuka i bagasjen. Utover formiddagen fikk vi malt ferdig det røde, og begynt på en heller omfattende opprydning.....hehe...samtidig som vi forberedte avreise til Hamar. Ikke noe mer spying utover dagen, det var godt!

Torsdagens fortvilelse ble etterhvert snudd til lykke når senga kom på plass inne på det nye rommet, og enda mer lykke når alle lekene ble satt på plass!


Nå mangler det hjørnelister der det røde møter det hvite, og vi må også få tak i en ny rullegardin til det ene vinduet. Lekene er bare strødd rundt om foreløpig, men det var visst heeeeelt greit ifølge en superglad Marin!


Da vi utover ettermiddagen fant ut at vi kunne begynne å tenke på avreise, så tok det likevel litt tid siden Milo sov og alt måtte pakkes klart etc. Marin var dødssliten - og derfor fant vi ut at det var dumt å sette seg i bilen så sent som i 5-tida; da ville Marin sove hele veien opp, og Milo ville sikkert være kjempesur for å sitte fast, for så å sovne han også. Da hadde vi hatt det gående halve natta i forsøket påå ta kvelden når vi kom frem. Vi drar derfor opp imorgen tidlig, så fort vi har stått opp og spist ferdig frokost!

Til tross for spysjuka er det ei smilende frøken vi har her!


1 kommentar:

  1. Så fint dere fått det,Rommet ditt blev jo knallbra Marin!
    Håper dere andre klarer dere fra spysjuke og att Marin holder seg bra!!

    SvarSlett

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)