torsdag 24. desember 2009

Lille Julaften...





og det er faktisk snøstorm OG lyn og torden ute! Ikkea kkurat vanlig takst her nede på sørlandet! Idag har vi vært en tur på Saltrød for å ordne litt småting (måtte ha litt strømpebuksefyll!).






Marin (og Milo) har hjulpet til med juletrepynting, det var spennende! senere på ettermiddagen dro vi en tur på besøk til tante Gerda,- der vanka det både sjokolade og kaker på Marinmor!


Vi har blitt servert nydelig middag av Onkel Edvin og Helene (de parterte et helt svinelår igår, og lagde masse forskjellige kjøttretter). Svin med brie og appelsin, svin med marinert ost, svin med soltørka tomat, spekeskinke og rosmarin, og svin med spekeskinke og ost.... namnam! Desserten var hjemmelaget karamellpudding:) Milo var storfornøyd; han har fått sitte i stol for første gang i går og idag; og fikk en hel brokkoli-knoll å arbeide med:)


Det var ikke helt greit å legge seg ikveld, men tilslutt senka nattefreden seg:) Nå er det stablet pakker under treet, strømpebuksene på sengekanten er fylt, og heldigvis har brøytefolkene hatt vett på å komme seg ut på veiene - før vi er helt innesnødd her!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)