mandag 4. januar 2010

Godt Nytt År!


"Vi er bestevenner fordi vi har like gensere"
-sitat Andreas


Her har vi ikke ligget på latsiden de siste dagene! Nyttårsaften var vi ute og kjøpte og satte sammen ny køyeseng til Marin (og etterhvert Milo)! Marinmor var først overlykkelig over å få BUTIKK, og takka og bukka noe voldsomt. Da sengebunnene kom på så var det et minutts surmuling før hun fant ut at hun kunne dra på FISKETUR med plastremmen som emballasjen var forsegla med; det var festlig å fiske mellom plankene.

Tilslutt var senga et faktum, og vi skjønte at bekymringene med den "halve" trappa var grunnløse - for det tok ikke mange minuttene før frøkna fløy opp og ned som om hun aldri har gjort noe anna. På toppen var det flott scene hvor hun kunne synge og danse!


Nyttårsdagen fikk vi oss en tur ut i kulda med rattkjelka:) Veldig morro, men goså veldig godt å komme seg inn i varmen igjen etterpå. Marin og Espen hadde blitt enige om å lage kakao; så da ble det slik, og vi prøvde også det nye vaffeljernet vi fikk til jul:)


Milomann likte også vaffelen han fikk!


Marin var igrunnen fornøyd med to kopper kakao og et sugerør;



2.januar og saaaaaaaalg;) Vi var tidlig på'n, og møtte nesten ikke folk da vi var ute for å bestille sengeskuff til køyesenga, og kjøpte nye madrasser til de 3 etasjene + overmadrass. Da vi kom hjem skifta vi fort over i varmere tøy, og jeg og Marin føk ut forå møte Anne-Sofie og Mathias en liten tur. Samtidig kom Bestemor og Farfar ned på besøk:) På ettermiddagen klarte vi å rote oss ned på storsenteret.....fysj for et kaos....og Marin sovna i bilen. Dermed ble det seeeeen kveld på frøkna, hun var ikke i seng før klokka var 22.30!

Idag har det vært mange sjuke folk her; doktorsettet har blitt flittig brukt. Marin har hatt overnattingsgjester på det mye rommet sitt nemlig :) Kjempemorro!

Kvelden ble ganske tidlig; ungene var trøtte og stupte i seng før klokka ble 19 (da hadde vi drøyd ut tida med dusj og bad også!:) Imorgen er det hverdag og tid for barnehage igjen!



1 kommentar:

  1. Det var veldig koselig å få sove i den nye sengen din Marin. Og veldig hyggelig å være på besøk.Du og Milo er gromunga våres. Klem fra bestemor og farfar.

    SvarSlett

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)