onsdag 27. januar 2010

Dagene flyr!



I helga var vi atter en tur på IKEA sammen med sånn ca. halve Norge. Heldigvis hadde vi handleliste med nøyaktige hylleplasseringer,- så handlingen ble nokså effektiv! Nå har vi fått enda litt mer system på Marin og Milos rom! Kjempeflaks var det at vi plutselig skjønte at det faktisk ble plass til et kjøkkenskap i det tomme hjørnet ved siden av garderobeskapene! Der hadde vi jo tenkt å få spesialbygget en hylle siden ingenting passa inn..... ;) Nå er det plass til litt av hvert - vi må tenke litt på saken tror jeg.


En billy-hylle ble det også; DVD-samlingen begynner å bli pinlig stor fant vi ut, og med en klatreMilo så var det også greit å kunne flytte alle Marins bøker med tynne blad litt opp i høyden. Ny do-krakk, sengetøy til det nye voksen-rommet, noen kurver og litt småting.


Nå har vi også fått tatt en generalopprydning i klesskapene; og flyttet på alt så vi har klær på det rommet vi sover på. Det ble litt tungvint å løpe frem og tilbake for å finne alt om kveldene og morgenene!

Forkjølelsene sitter godt i, og har ikke lyst til å slippe taket virker det som. Milo var til legen på tirsdag for å få tatt en lytte-sjekk av lungene. Litt surkling, men ingen faretruende ulyder. Blir han ikke bedre etterhvert så går vi rett på utredning for astma på denne lille karen også. Vi krysser fingrene for at vi slipper sånt. Marin koser seg i barnehagen, men er ganske sliten når hun kommer hjem om ettermiddagen. Da er det godt å sette seg ned med barne-TV!


Milo er ikke like interesserti det der TV-tullet, så han farter rundt omkring. Han har blitt veldig glad i å spille gitar nå, og benytter enhver anledning til å gjøre det. Nattesøvnen er så som så; begge fortennene oppe er på vei, og igår kunne vi endelig se at tannkjøttet er i startfasen med å sprekke opp. Nettene blir nok verre før det blir roligere tider igjen, men sånn er det nå bare.


Humøret har ikke forsvunnet - ei heller matlysten! Nå har vi skjønt det; det er KALD/romtemperert mat som gjelder. Alt som blir varmet på går veggimellom.... Vekta hadde ihvertfall gått opp de siste 2 ukene; hele 165 gram!

Midt oppi ryddinga av alt her så har Marin vært på skattejakt blant alle sakene.
Knallspennende!
Jeg tror vi har funnet et godt alternativ til årets karnevalskostyme;

Solfaktor-badedrakta :D

3 kommentarer:

  1. Supertøft Marin. Dette var et kjempefint karnevals-antrekk. Bruk det du.Hilsen bestemor.

    SvarSlett
  2. Bare fortsett slik, Milo. Bestemor er kjempeglad i musikk, så bare øv deg så du kan spille for meg når du blir litt større.

    SvarSlett
  3. Cecilie og Espen. Dette ble veldig bra. Flott av dere å komme på denne løsningen.

    SvarSlett

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)