fredag 15. januar 2010

En uke har gått....

....og den har inneholdt mye mye trening fra Milos side. Han øver seg og øver seg, og har blitt ganske så stødig i knestående de siste dagene! En ny verden har åpnet seg; han kan forsyne seg fritt i lekekasser og kommoder (og det er stort sett på de stedene han er å finne for tida). Nå begynner han allerede å bli gretten; fordi han ikke helt får til å reise seg helt opp....

Han er strålende fornøyd med sine nye ferdigheter :)
Det blir ganske mye knall og fall,- og smell av hode mot parkett.....men tårene er få og borte på null komma niks. Trøst er det ikke tid til, ærlig talt! Her gjelder det å få nesa tilbake over kanten på kassa eller skuffen man drev og studerte.

(heldigvis ser det ut til at han nå er igang med å øve seg på å komme seg NED igjen etter å ha reist seg opp. Ikke helt lett, og fører til litt knall og fall det og, men øvelse gjr mester:)





ikke minst er puffen fin å ha; den kan brukes som gåstol, eller som lenekrakk når det er barne-TV på gang;


Frøken Marin har vært i barnehagen hele uka, og der har hun det veldig gøy. Det var stor stas da hun i går hadde tegnet to Lynet McQueen-tegninger! De var til ESPEN. Igår lå det pakke til mamman i barnehagen; men den var selvfølgelig til Marin må vite! En pose Twist :D Det ble to laaaaaange ettermiddagstimer før barneTV-tid; da fikk hun lov til å smake.



Marin har fått teken på den nye køyesenga; og liker seg i toppkøya!
No problemo å klatre opp og ned stigen ihvertfall!


Etter lange dager på jobb og i barnehage er det ikke rart at man blir litt sliten, eller hva?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)