lørdag 12. september 2009

Siste kveld i spania....

...ble selvfølgelig tilbragt på Juanita's:)

Det ble en tur på markedet i formiddag også, for å få handlet siste rest av nips vi ikke fikk rasket med oss fra markedet i San Pedro tidligere i uka. Marin fikk seg 4 røde armbånd til Flamenco-kjolen sin, og en rød+svart hårblomst, og vi fikk kjøpt inn navne-tog til både den ene og den andre! På vei hjem til Campo Verde fikk vi dratt innom ALdi for en siste shoppingrunde av vann og pålegg og karameller, og det ble jammen en tur innom Mercadona også; Espen måtte ha de dugelig gode rosa lakris-stengene eeeen gang til før ferien var omme.

Nå er Menorquina-is-dyrene (en komplett samling forøvrig...) pakket i koffertene her; Elefanten, Bjørnen, Kua og Papegøyen! Milo fikk øynene opp for IIIIIIIS i kveld også, han skulle gjerne ha en smak på detta gitt! Snille storesøster skjønte detta - og vips så stappa hun en skje med sin vaniljeis i munnen på lillebror....var vel ikke store smaken han fikk - uansett var han ganske så fornøyd selv altså. Det er vel bare slik at lillebrødre skal tidlig krøkes!









Nå er det svarte natta, og tre kofferter er faktisk pakka klare og kontrollveid. Imorgen tidlig blir det pakking, vasking og slikt på menyen - inntil TaxiPaul kommer og henter oss ved halv 5 tida! Det skal jammen bli rart å komme hjem etter 3 uker her nede i sol og varme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)