mandag 7. september 2009

Kveldens overraskelse....

...........................var STOOOOOR!

I ettermiddag har magen vært "tom", og viljen laber når det gjelder å tisse på potta. Det er da ikke vits i å kaste bort tiden på pottesitting om man ikke har noe som skal ut??!

Da vi hadde satt oss ned i hagen med grillmiddagen vår, og Marin etter 3 minutter var ferdig med spisinga, så løp hun litt rundtomkring og lekte. Plutselig satte hun avgårde opp på balkongen og inn mot stua - helt tydelig at det hasta med å finne potta! Frem med potta, og den ble satt rett innenfor døra så hun kunne være litt i fred (det var både tiss og bærsj på gang så det ut til). Noen strakser senere står ei stolt frøken i døråpninga med potta omtrent over hodet.....hun hadde tissa!

Farfar tømte potta, og vi voksne fortsatte å spise middag. Etter en liten stund syntes vi det ble mistenkelig stille fra den lille frøken som sprada omkring, så Espen gikk inn for å se hva som var på ferde.....

Han ble dratt med inn på do, og trodde i forfjamselsen at hun ville bæsje på doen!


Overraskelsen var dermed stor da han kom inn og så at hun rett og slett hadde ordnet opp selv, og allerede gjort forretningene ferdig - I DOEN!


Lille frøken begynner jammen å bli stor!
-og fikk sole seg i glansen der hun stod stolt og fornøyd og mottok stående applaus fra hagen der hun stod oppe på balkongen litt etterpå!




Et bilde fra ettermiddagsbadet - ganske varm i trøya etter to ukers bading!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)