onsdag 16. september 2009

Barnehagehverdag

Ja nå er hverdagen her, og Marin synes det er stas å være i barnehagen igjen med alle guttevennene sine. Ei jente som er året eldre enn Marin kom meg i møte i går ettermiddag og kunne meddele at "Marin leker jo hele tiden med ToreAndre..." - ei lita guttejente med andre ord.



Marinmor vet hva hun vil, og det gjelder også påkledning. Bamselua hører med - uansett hvor lurvete man blir seende ut. Nå er det jammen på tide å ta en tur ut i butikkene tror jeg - alt er jo for smått etter at Jenta har grodd som ugress over sommeren! Før ferien kunne de røde buksene bare være på om hun gikk med solide sko, for de var såååå lange.... Det virker ganske fjernt nå for å si det sånn....!


Igår var det tid for Milo's 3 månederskontroll og første omgang vaksiner.
63cm var han blitt, og 6765 gram!
(Det er en kilo mer på skrotten enn storesøster hadde på samme tid;) )
Han begynner jammen å bli stor ja! Vaksinene var lite gøy, den første var ille...og så kom den andre. Hylingen nådde nye tonehøyder for å si det sånn. Utilpass og grinete resten av dagen, feber på kvelden - vi var ganske spent på hvordan det skulle bli i denne omgang. Marin endte tilslutt på legevakta etter sine første vaksiner. Det ser jammen ut til at det ikke ble så ille likevel, for idag har han vært i sitt ess igjen!

Å ligge på ryggen er gammeldags, nå rulles det kjapt over på magen når han blir lagt på gulvet!

Miloen våkna med skikkelig "blåveis" idag morges, stakkaren. Det er nok myggen som har vært på ferde i løpet av natta/morgentimene.....men det ser jammen ikke ut som det plager han så veldig (og godt er jo det...);


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)