mandag 17. mai 2010

Skautur :)



Da har vi tilbragt store deler av langhelga på Skauen:)

Vi kjørte nedover etter jobb/barnehage på onsdagsettermiddagen; det var litt kø gjennom oslo, men begge ungene sovna iløpet av en drøy halvtimes tid. Marin hadde ligget på sofaen med ørevondt store deler av ettermiddagen, så vi var litt spente på hvordan ferden skulle bli. En positiv ting; man sitter i bilstolen, det er jo greit ift. øreverk ihvertfall. Ungene sov og sov......og første stoppested som var liertoppen McDonalds ble droppet; det var best å benytte sjansen til å kjøre nå som de sov der bak. Cafeen over veien i vestfold ble droppet, ungene sov - men Espen måtte tisse. Sandefjord neste. Jammen sov ungene fremdeles, så etter nøye gjennomtenkning gav Espen grønt lys for å kjøre enda litt lengre. Jammen endte vi opp på Bergbys i Porsgrunn - da var det en som løp utav bilen nesten før den fikk stoppet. Middag og yoghurt til alle, litt lek og morro, en kjapp mamma-tur på Meny, og kveldsstell+ pysjpåkledning på stellerommet - og så satte vi oss i bilen med nykjøpt film for å ta fatt på siste etappen. Ære være Brannmann Sam! Han har faktisk blitt en altmuligmann.......;)


Torsdagen var det grillfest på Skauen. Knallgod mat, og hyggelig selskap - men ganske hufsent og kaldt. Trekløveret inntok bestefars kjøkkenTV-hjørne for å se film istedetfor (etter å ha sjekket ut trykket på sommervannet...)



rVeeeeeeeldig kaldt, men veldig godt også ;)



Fredag kom sola, og vi fikk ordnet med Milo-bursdagsgave på Grisen :) Deretter tok vi turen opp til NesVerk-gutta; vi lukta nemlig at det var pølser på grillen. Pølser og is, og Milo fikk testa ut traktoren. Den var virkelig morsom syntes han!





Lørdag var atter en regnværsdag, og vi tok turen ut til Nina og Runar og Celso på Borøya en tur! De har jo kjøpt nytt hus siden sist vi besøkte dem (*kremt* de har bare bodd der i 2 år...). Var koslig å endelig se hvor de holder til! Milo er ikke like redd for hunder lengre, og gikk til slutt bort til Celso på eget initiativ! Ikke dårlig :) Kvelden på Skauen, med Andreas på overnattingsbesøk, reker og TacoPai:)


Milo har blitt en klatremus deluxe.......bare se her;



Søndag; enda mere regn, og tid for hjemtur! Jammen rakk vi å møte Onkel Selveste og Tante Cecilie en kort tur da vi stoppet for tissepause og kaffehandel på Shell Fokserød!



1 kommentar:

  1. Skikkelig kos å komme til "Skauen" for dere Marin og Milo. Der har dere det gøy med fetter`ne deres. Kjempefine bilder. Hilsen bestemor.

    SvarSlett

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)