søndag 9. mai 2010

Enda en uke er forbi!


Uka fyker unna så fort, så fort.

Fredag var den store dagen kommet for Espen sin del; Operasjon/c-ten hos Synslaser. Operasjonen gikk strålende og var unnagjort på et par strakser, men det var nok gode grunner for at han ble sendt derfra med en coctail av forskjellige smertestillende. Paralgin forte, vival, voltarendrypp og ibux for å nevne noen.


Det svir fryktelig i øynene, og lyset er fryktelig skarpt - så det er ikke anna å gjøre enn å prøve å holde senga, med solbrillene på. Ikke tillatt med noe tv, data, lesing på noen dager, og bilkjøring må vente en hel uke. Han går for øyeblikket under navnet "Stevie Wonder";)


Bestemor kom nedover fra Hamar for å hjelpe til her hjemme; og det var stoooor stas at det var BESTEMOR som kom og henta i barnehagen på fredagsettermiddagen! Da bestemor skulle overnatte og låne Marins seng var kommentaren "ååååååå tusen takk, mamma"

Tidlig lørdagsmorgen (milo liker jo å stå opp med sola....) var vi på plass på obs for å handle inn til dugnad og litt til allerede før klokka var 9 :) Veldig greit å være før alle andre, da slapp vi unna kaos og kø! Vel hjemme igjen var det bare innom for å få på dress og så ut igjen for å leke med gutta; Oliver, Mathias, Sander og så kom enda en Mathias vi kjenner fra Askim! Kjempemorro!


Utpå ettermiddagen var det ei sliten frøken her, så hun og bestemor så på "Alvin og gjengen" sammen.

Milo var visst også sliten etter noen timer ute på lekeplassen - og sov som en stein til tross for fotografering og blitzregn. Litt trøtt selv om han var våken igjen også;


Da bestemor vendte snuten mot Hamar så hadde igrunnen Marin tenkt å bli med henne - men Mathias og Mamman kom på nytt besøk (de drev og kjørte farmors flyttelass fra Kurland til sarpsborg), og vips så var energien tilbake og det var full lek igjen:)


Imorgen er det turbodag - tidligvakt på meg, og store deler av ansvaret for å holde 3,5 timers personelmøte på kvelden. Hjalp ikke at det plutselig gikk opp for meg på fredagen at det også er dugnad her hjemme på akkurat samme tid; og da har jeg ansvar for alt av bevertning.....! Snakk om at tåka ligger tykt.....hehe. Men, nå er alt handlet inn, det mangler kun å slenge en sjokoladekake inn i ovnen her, så tar noen andre styringa med grillen imorgen kveld. Får bare håpe at Espen er i litt bedre form imorgen; han må jo hanskes med speedy gonzales dagen lang. Blir det for ille, så får Milomann starte innkjøringen i barnehagen litt på forskudd tenker jeg.

Deilig er det ihvertfall med litt VÅR ute! Marin og Mathias flyttet ut hele rommet på verandaen og koste seg i sola! Jeg regner med at det bare er første gang av maaaaange at det blir gjort fremover;)




2 kommentarer:

  1. Så mange fine bilder. Vi koste oss veldig, Marin og Milo. Jeg hadde det så fint med dere. Verandaen blir en fin lekeplass fremover.Bestemor er kjempeglad i dere!

    SvarSlett
  2. Mathias og Anne-Sofi12. mai 2010 kl. 23:36

    Hei Marin :)
    Jeg kosa meg masse på besøk hos deg og syntes det var kjempe gøy å leke med lekene dine :) Håper vi snart sees igjen :)
    Klem fra Mathias

    SvarSlett

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)