lørdag 20. februar 2010

Tidenes lengste blogginnlegg på m&m.....

Nå er det jammen lenge siden siste oppdatering, så da blir det en laaang en her nå;)


For to helger siden fikk vi endelig besøk av Celine! Dette har vi prøvd å få til leeeenge nå, og det skal ikke gå like lenge før vi gjentar helga (les:2år). Marin var helt OVERLYKKELIG da Celine kom og hentet henne i barnehagen,- og hun løp nesten hele veien hjem!

Milo var ikke helt i slaget, så Espen, Celine og Marin hadde seg en skikkelig akrobatettermiddag ute i all snøen som har kommet her;



Da vi skulle lage havregrøt til frokost på lørdagsmorgenen så ble det suppete og kalde saker gitt - hele mikrobølgeovnen var gått ad undas...... den virka jo forsåvidt, men det fantes ikke varme eller futt i den. Dermed ble det utflukt til Elkjøp for å finne en ny en. Eska var fantastisk morsom å leke i!

Søndagen var det familiedag med barnehagen på Losby Gods,- og været var helt strålende! Marin hadde ikke helt akelysten med seg, og å se på alle dyrene var ihvertfall uaktuelt mente hun, så vi endte opp på en benk i sola hvor vi dro frem kakao'en vi hadde tatt med oss:) Barnehagen var ikke de eneste som var på Losby denne søndagen, her var visst halve østlandet kunne det virke som




Morgenstund har gull i munn.....og roen og freden hersker i sånn ca 5 minutt før ertekrokene har varmet opp;

Årets Karneval i barnehagen, og Señorita Marina ville IKKE stille opp for fotografen...ærlig talt!


Bestemor har hatt bursdag!
-og vi har vært på Hamar for å feire henne :)






Vi har tjuvstarta litt på årets påskefeiring....
og det var heeeeeelt greit synes Espen, Marin OG Milo. Milo fikk egentlig ikke smake, men når pappa holdt en full skje foran ansiktet,- så er det jo klart at han måtte prøve å ta seg et jafs! Han fikk vel i seg en ørliten smule, og gjett om det var LYKKE!




Sauen Sean.....
er veldig spennende, og når man ser på noe spennende, så trenger man ikke å holde seg så godt heller!

Siden det er Marin som er mest interessert i det som er på TV, så kan Milo pønske ut lure triks uten at han blir tatt på fersken......sjekk det lure fjeset:::::


Ny lue!
Tidligere i uka fant jeg frem noen gamle nøster med garn, det begynte å bli kaldt på ørene mine på vei til og fra barnehagen! Vips hadde jeg fått meg en ny lue som for en gangs skyld var stor nok til å dekke hele topplokket - men det var ei anna lur frøken som gjerne ville overta den. Løsningen kom idag, da strikka vi en helt ny en i hennes størrelse!




Marin fikk velge seg middagsmat idag, og ikke uventa så falt valget på nettopp SPAGETTI! (Hun mente en stund at hun skulle ha yoghurt til middag, men den fikk vente til kveldsmat som vanlig). Milo fikk smake, og skjønte fort at dette både var godt og skrekkelig morro!





Da hadde vi kommet oss frem til dagen idag, og heretter skal det blogges litt oftere ja - tar tid å laste opp så mange bilder!

2 kommentarer:

  1. Den som venter på noe godt (herlig), venter ikke forgjeves. Så fine bilder og artige kommentarer. Du er veldig flink Cecilie. Jeg er kjempeglad for at du formidler " det nyeste" på denne måten. Det gjelder jo mine herlige barnebarn. Veldig glad i dere alle. Hilsen bestemor.

    SvarSlett
  2. Ser ut som dere hadt en fin uke,fine bilder!
    Hørte dere var opptatt til helga på bursdagsfeiringen til Lukasen,får prøve og finne en annen helg vi kan sees!

    SvarSlett

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)