mandag 16. november 2009

Nytt GLIIIIIS!

Endelig er vogna på plass!

Endelig og endelig fru blom - det er vel strengt talt ikke mer enn en drøy uke siden den ble bestiltfra Nederland - så det må vel kanskje kalles en ganske kjapp levering! Siden det er en sportsvogn, og Milo i utgangspunktet er littegranne for liten ennå, så bestilde vi med en softbag også (til den nette sum av 33 euro...), og jammen var det plass til Milomann oppi der idag! Det er ikke lenge igjen før han absolutt IKKE får plass altså, men bag'en var så fin at den får vi garantert igjen penga for på finn.no...hehe! Plan for vogna da er at Miloen skal få seg en ordentlig god dun/ullpose å ligge oppi i sittedelen.


Det beste med vogna: Ståbrett til Marinmor! Nå kan vi komme oss litt raskere til og fra barnehagen; turer på nesten halvannen time er forhåpentligvis en saga blott (det er faktisk mange blomster å plukke, selv i november...og når man er sliiiiten, så blir det en pause eller 5 i grøftekanten). Det var en fornøyd snuppe som fikk en overraskelse da Mamma og Milo kom for å hente i ettermiddag!





Nå skal vi snart gjøre oss fortjent til tittelen "kongen av Finn.no" - for det begynner å bli endel ting som kan flytte videre til andre som trenger det mer enn oss!

3 kommentarer:

  1. Vogna var kjempefin. Så bra for både Marin og Milo.
    Til Marin. Ser at du er fornøyd.Fine bilder.

    SvarSlett
  2. Kjempe fin vogn ja,stilig!
    Håper dere er friske & raske igen,sees på søndag!:)

    SvarSlett

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)