torsdag 5. november 2009

3 år - del2


Med hjem fra barnehagen idag kom verdens fiiineste gule krone! VI prøvde å få plass til den på hodet over lua - men det gikk litt dårlig, og hadde ikke gått så greit i kombinasjon med bæremeisen og snøføyk. På turen hjem spurt jeg marin hva hun ville ha til middag, og svaret var kort og kontant; SPAGETTI! Ja, så ble det spaghetti idag, med fotballebrus åffkårs!!

Etter middag var det tid for kake - i all enkelthet. Vestlandlefser - og vips så var visst steffen og Andreas med på festen - det var nemlig i deres bursdagsfester at Marin fikk servert og la sin elsk på nettopp disse lefsene! For et par dager siden fant hun pakka med lys - og bestemte seg for at hun skulle h de GULE lysene.




Enda flere pakker ble det; stjernetruser, ny ulllue, Dora-pysj, grønnsaker i tre, og best av alt; en duplo-buss! Nå blir det nok enda mer synging av hjulene på bussen her...hehe!





Det har blitt telefonprating med Bestemor og Farfar på Hamar, Mor og Bestefar på Skauen, og Bebe som ringte under tannpussen :)


Nå ligger en nybakt 3-åring og sover i senga si, iført Dora-pysj. På komfyren ved siden av senga ligger alle grønnsakene pent ved siden av hverandre, og oppe på hylla står krona i all sin glans, ved siden av bussen og busstopp-utstyret:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)