mandag 19. oktober 2009

Den siste uka her i heimen...

...har vært busy!

Milo begynte med hva som kunne ligne øyekatarr allerede på torsdagen, snørr fulgte rett etter - og makan til forkjølelse er det lenge siden vi har sett her. I går kom feberen også, ikke så mye, men jevn temp på 37,5-38,6 har det nå vært over natta.

Lørdagen gikk med til forberedelse av Lasagnemiddag til guttegjengen som skulle ha pokerkveld i kjelleren.

Søndag stod vi opp, pakket snippveska og dro en tur til Hamar på besøk :) Miloen fikk sitte litt i stolen til storesøster - men bare LITT altså. Det er vel bare å konstatere at en maken stol står høyt på fremtidige jule,- og bursdagsgave-ønskelister ;)



I natt har det vært mye att og frem, nattesøvnen ble tilslutt fordelt på 6 intervaller, så ganske oppstykka med andre ord.

Marin var sliten da jeg henta henne i barnehagen i 3-tida idag, så det tok sin tid å rusle hjem igjen! Vi tok en god pause her hjemme på lekeplassen, så klokka ble nesten halv 5 før vi kom oss inn. Det tok ikke mange minuttene før bikkja, teppe og smokk var på plass,- og frøkna satt og glippa med øynene her i sofaen. Da måte vi finne på noe fort, så vi skulle kunne klare å holde koken frem til leggetid klokka 7! BAKE BOLLER! Marin hjalp til å sette deigen, hun smuldret gjær og rørte,- og smakte på deigen såklart! Mens den fikk heve, så lagde vi stjernepasta med pølsebiter (vi kjøpte jo masse stjerner i spania!). Idet vi var ferdige å spise, hadde deigen hevet seg over kanten på bollen, så vi kunne hive oss igang med å trille boller.



Kveldsmat ble derfor nystekte boller og nykokt kakao - nam nam! Espen og marin lagde ristebilder - herreliland for ei latterkule vi fikk oss der ved bordet.



Miloens temp hadde faktisk gått ned en halv grad nå istad - jeg krysser fingre og tær for at han snart kan komme litt på bedringens vei her, han er ikke i form stakkars liten...... men smiler litt likevel da!


1 kommentar:

  1. ah dere er førkjølet dere å,går sykt mye sånt nå hører jeg....

    Dessverre har vi blitt mye verre,Lukasen har som maks sovet 1 time i strekk inatt å er utslitt idag stackarn(som sin mor:)..men han klarer alikevel ikke å sovne nå:(
    Sendte mld til E att vi dessverre må stille in,gledet oss veldi men formen er ikke holdbar kjedelig nok:(
    Vi drar jo til sve om en uke men får ta å finne en annen dag før middag etter det!

    SvarSlett

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)