fredag 21. august 2009

KISS

Idag har vi vært hos manuellterapeut med Milomann :) Han er jo blitt så flat på høyresiden av bakhodet sitt, og liker helst å se mot høyre til enhver tid, uansett hvor spennende saker som måtte foregå mot venstresida.

På 6-ukerskontrollen ropte legen nesten Halleluja! fordi han var så flink til å løfte hodet sitt; en usedvanlig sterk liten fyr, en fremtidig atlet må vite! Fryd og gammen med andre ord....og hodet, det ville gå seg til det, ingen fare.

Vi har prøvd å fange interessen og få lillemann til å snu seg like mye andre veien, men det er jammen ikke lett, så vi fant ut at det var bedre med en sjekk for mye enn å la det skure og gå og håpe på at det ordna seg.

Det tok ikke mange sekundene før manuellterapeut fortalte oss akkurat hva milo foretrakk å gjøre - så tydelig var det. Den sterke gutten løfter ikke hodet for å vise hvor flink han er, men fordi han er så stiv i nakken at han ikke klarer eller orker å slappe av, det gjør vondt, og dermed velger han selvfølgelig den mest komfortable løsningen. Manuellterapeuten trykka og justerte i de øvre nakkevirvlene, og vips så hadde lillemann mye mer bevegelighet, og klarte å snu hodet betraktelig mer mot venstre enn få minutter tidligere. Han klarte også å få haka mye nærmere brystkassa!

Nå har vi fått litt råd og tips og øvelser som vi skal passe på år vi er i spania, og så har vi ny time igjen om en måneds tid. Vi skal også få en pute til Milomann, men det må vente til vi kommer tilbake, for han hadde nettopp solgt den siste i går, og ventet på en ny forsendelse.

Nakken var såpass stiv at Manuellterapeuten var overrasket over at han ikke viser mer tegn til ubehag enn han gjør/har gjort, lille Milogutten. Vi er heldigvis tidlig ute med å begynne å fikse på det, så det var ingen grunn til bekymring :)

http://www.kiss-kidd.no/

http://www.fjellhamarklinikken.no/Websted_2/Hjem.html

1 kommentar:

  1. Så lille Milo har også kiss,så bra att dere fikk sjekket det og fikk begynt behandling før Spania!Godt for han å få lit mer bevegelse i nakken!

    Kjenner igen det med sterk nakke:)

    Her fikk han lossnet opp bra idag,sitter tydlevis hardere nå enn når han var nyfødt så vi må tilbake etter Spania...Bare håper det har lossnet så pass att han(å jeg:) kan få et par bra netters søvn nå...
    har haft 2 helt ok netter siste uken så det finnes håp!

    SvarSlett

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)