søndag 23. august 2009

Endelig fremme......

...i SPANIA!

Flyturen gikk veldig greit, en stor takk til tigergutt og røret med smarties ;) Da vi landet og fortalte marin at NÅ var vi i spania, så kom kommentaren: "DET.....VAR......GODT".

Turen fra flyplassen ble litt annerledes enn vi hadde tenkt oss. Jeg, Helena, Lucas og Milo ble med Taxi-Paul - han hadde bare den lille bilen, så det ble ikke plass til marin. Hun og espen gikk inn til marius igjen for å kjøre med leiebilen.

Telefonen kimte da vi andre var halvveis hjemme i campo verde......ingen leilebil, og vi måtte tilbake med pass og mer penger. YAIX! Taxi-paul hadde et nytt oppdrag, han hadde ikke tid til å snu.....så vi måtte dra hjem til huset, slenge fra oss, koble batteri på bilen (takk, edvin!) og hive oss ut på veien og tilbake til flyplassen. Det var en rimelig sliten gjeng som endelig fikk satt seg ned med kaldt å drikke når klokka nærma seg 22.00! (Vi landa 18.30...hehe, og flyplassen er 20 min unna...)

Når natten endelig kom, fikk vi sove ihvertfall!
Nå er bassengferien åpnet; det var 33 grader i bassenget da vi åpna det tidligere i formiddag. Det er meldt om hetebølge nå til uka......så varmt blir det definitivt!

Fornøyde badegjester!

Nå skal vi ut og handle litt mat og sånn, det trenger vi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)