tirsdag 27. juli 2010

....det var godt i magen.....



......hørte vi fra kjøkkenet der Marin hadde spist yoghurten sin.



Hun var nybadet, og hadde dermed en lillebror Milo som da spankulerte seg en tur på badet og inn i dusjen mens hun satt og spiste (han hadde spist sin yoghurt mens hun badet).



"OI"
....sa Milo


Yoghurtmonsteret kom pilende da hun hørte av vi fotograferte kveldsfestmaten - hun ville igrunnen gjerne ha EN TIL.....; alle gode ting ER jo 3?!


Tilslutt måtte Marin også fotografere - og det var så skrekkelig morsomt at hun holdt på å dette i bakken hver gang hun så at hun hadde tatt bilder....;)



Nydelig portrett, eller hva?


.:.

onsdag 21. juli 2010

1...2......35!




...................................små fletter i Marins hår!





Etter en testrunde med 13 fletter i noen dager nå, så ble resten av håret fletta nå i ettermiddag mens vi så litt på skjønnheten og udyret - PELLE ;)

mandag 19. juli 2010

Å være morgenfugl tar på.....







.......og da blir man gjerne ganske sliten
av å spise epler litt
utpå formiddagen!



fredag 16. juli 2010

Klare for vinteren!


Jess!
Nå er vi klare for høst og vintervær, for utstyret har kommet i hus! Heldigvis passa begge stormberg-dressene,- og det ser ut til at de skal holde gjennom vinteren også.







søndag 11. juli 2010

.: Sykkeltur :.



Den fine blå sykkelen har blitt vekket til live igjen - og jammen kunne den trille også. ENda bedre; JEG kunne fremdeles kunsten å sykle, etter 6 års pause fra denslags skumle aktiviteter. Dermed la vi ut på tur, med Marin og Milo side om side i den nye sykkelvogna. Det varte ikke lenge før vi måtte ommøblere litt,- og da fikk Milo plass oppi sykkelsetet, mens Marin fikk hele boltreplassen i vogna for seg selv. Det funka mye, mye bedre:)





Cheerios og vann var godt når vi endelig kom til målet for turen; Sørlihavna. Der var det ikke så mange (vi var jo ganske tidlig ute...hehe), men det var et par som skrudde på bilene, og etter litt mat og drikke var det klart for bilkjøring!

Bilen gikk fryktelig fort, og av de fem bildene som jeg tok av den, så var to av bildene UTEN bil...haha!

OIIIII!



På vei hjem begynte det å regne allerede ved Ahus......
Så alle utenom Marin var ganske fuktige da vi endelig kom oss hjem igjen!

(((((og nå som jeg akkurat posta bloggen, så slo lynet ned utenfor her...hehehe!)))))

fredag 9. juli 2010

ett, to, ett, to, en støvel og en sko...






No Problem!


...og med ei sjalu storesøster er det jo klart at hun må få oppleve akkurat det samme som lillebror;





Sånn går no dagan....;)



onsdag 7. juli 2010

CelineBesøk :)



Fra igår til idag har vi hatt besøk av Celine!!!!!!

Full fart fra A til Å; med Ikea-tur i de sene nattetimer i går kveld, og opp tidlig idag for rundtur i Strømmen; busskjøring, Bikuben, Japanfoto, busskjøring, isspising, scrapping og tilslutt fjernstyrt bilkjøring :D



Klatremus Milomann liker seg på Marins tripptrapp.....;)


Det var visst to scrappere som ville jobbe litt mer etter at vi egentlig var ferdige med dagens arbeid;


Is er gooooooooooodt!



Bilder sier igrunnen mer enn tusen ord;









...........gjett om det er to lykkelige små som
sover godt i sengene sine nå!!!!!



torsdag 1. juli 2010

Når katten er borte danser musene på bordet.....




Det gikk opp for oss igår ettermiddag at Marin ikke var helt frisk. Mange tisseuhell og vondt å gå på do - så da vi stod opp idag morges hadde vi ett mål; få tatt en urinprøve. Lettere sagt enn gjort ;) Men, tilslutt så klarte frøkna å tisse i en skål/ziplockpose,- nok til å fylle et halvt urinprøveglass! Jippi!

På kjøkkenet var det også en som sa JIPPI!!!
Han hadde nemlig funnet en halvkilos eske med couscous.......noen rosiner...knekkebrød og div.






Gjett om han koste seg der han satt ;)

Vi fikk komme og levere tisseprøven for sjekk, så vi tuslet avgårde gjennom skogen. Da prøven hadde blitt sjekka kunne kontordama konstatere at det var bare å bli sittende, for lege var nødvendig; det var utslag på det meste,- og ganske kraftig utslag også. Dermed ble det en ukes antibiotika på frøkna - og urinprøven ble sendt videre for dyrking. En uke etter at hun er frisk skal vi levere en ny prøve for sjekk igjen, så da håper vi alt er iorden (er det ikke det, så trengs videre utredning).

Dermed er Marinferien igang, et par dager før tida! Formen hennes er igrunnen ganske bra, det er bare blæra som rett og slett ikke virker for øyeblikket. Resultatet er tomt truselager, så da vi var på apoteket var vi innom Lindex for selvplukk av truser. Nå ligger det 6 stykker klare for bruk her, det er Kitty, dinosaurer og litt av hvert ;)