torsdag 1. juli 2010

Når katten er borte danser musene på bordet.....




Det gikk opp for oss igår ettermiddag at Marin ikke var helt frisk. Mange tisseuhell og vondt å gå på do - så da vi stod opp idag morges hadde vi ett mål; få tatt en urinprøve. Lettere sagt enn gjort ;) Men, tilslutt så klarte frøkna å tisse i en skål/ziplockpose,- nok til å fylle et halvt urinprøveglass! Jippi!

På kjøkkenet var det også en som sa JIPPI!!!
Han hadde nemlig funnet en halvkilos eske med couscous.......noen rosiner...knekkebrød og div.






Gjett om han koste seg der han satt ;)

Vi fikk komme og levere tisseprøven for sjekk, så vi tuslet avgårde gjennom skogen. Da prøven hadde blitt sjekka kunne kontordama konstatere at det var bare å bli sittende, for lege var nødvendig; det var utslag på det meste,- og ganske kraftig utslag også. Dermed ble det en ukes antibiotika på frøkna - og urinprøven ble sendt videre for dyrking. En uke etter at hun er frisk skal vi levere en ny prøve for sjekk igjen, så da håper vi alt er iorden (er det ikke det, så trengs videre utredning).

Dermed er Marinferien igang, et par dager før tida! Formen hennes er igrunnen ganske bra, det er bare blæra som rett og slett ikke virker for øyeblikket. Resultatet er tomt truselager, så da vi var på apoteket var vi innom Lindex for selvplukk av truser. Nå ligger det 6 stykker klare for bruk her, det er Kitty, dinosaurer og litt av hvert ;)


2 kommentarer:

  1. Ja det så jammen ut som att noen koste seg veldig der,å kunne rote rundt på kjøkkenet i fred å ro er jo himmelriket før disse små:))

    Hørtes ikke noe særlig ut før Marin:/ Får håpe det går seg till med antibiotikan!

    SvarSlett
  2. Milo: Som søster så bror. Marin har gjort det samme. Skuffene til mamma er spennende. Ser du koser deg. Klart dette er artig!
    Marin: Håper dette går bra.Truser er lette å vaske. Nå har du jo fått noen til som skift. Det som er viktigst nå er at det blir bra etterat du er ferdig med medisinen.Hilsen bestemor.

    SvarSlett

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)