tirsdag 17. august 2010

En liiiiiten solsikke........


.....står og stråler rett utenfor balkongen vår - og den er ikke alene, for det er jammen 3 stykker av dem for øyeblikket! Etter å ha blitt introdusert til Tingeling-filmen som inneholder solsikkeåkre; så er marin helt bestemt på at hun har tingelingblomster altså!Idag fikk vi først øye på den LILLE LARVEN ALDRIMETT! Han satt på et blad på den store solsikken - og var helt tydelig god og mett - halve bladet var oppspist! Ut på balkongen for å studere den lille dotten (som forøvrig krøllet seg og var skrekkslagen...) -men etter vi hadde spist middag måtte vi lete etter den lille vandrende larven:


Solsikka var høyere enn Milo, den var høyere enn Marinmor, den var høyere enn mamma - og tilogmed høyere enn pappa!

Tøysejenta poserte for første gang på en lang lang lang stund velvillig foran kamera!!!

Lillebror skulle ikke være noe dårligere;

Titt tei, nå tar jeg meg en tur jeg!


En liten luring er han ihvertfall;


"koooooooom igjen lillebror....."
Marin mangler bare et rødt tørkle - ser jo virkelig ut som oksen Milo er klar for kamp;)

Da vi hadde dratt frem alle plankerestene oppdaga vi at maurene hadde lagt trillioner av egg under dem! Sjekk Milo; han var nok mest interessert i en matbit - det ligna jo rett og slett på et par porsjoner med middagsris;

yum yum.......NOT!

2 kommentarer:

  1. Helt herlige bilder. Så stor og fin solsikke. Og artig å se at du Marin endelig syns det er greit å bli fotografert. Du er jo så fin på bildene. Og den artigpilten Milo som stikker frem ved verandaen. Han er ihvertfall grei å få fotografert. Håper at du Milo ikke spiste noe. Takk Cecilie for at du er så flink til å formidle slike stunder. Hilsen Bestemor.

    SvarSlett
  2. Så mange fine bilder!
    Herlige unger dere har altså!

    :)

    SvarSlett

Skriv gjerne inn hvem du er når du legger inn kommentar :)