mandag 31. august 2009

De søte små;



Nå er det ikke bare Marin som liker å prate med Milo lenger, Milo begynner å få opp øynene for storesøsters ablegøyer! (og håret hennes....)

søndag 30. august 2009

Lukas...

....er savnet altså!
Etter en helt uke med Lukas, Marius og Helena her nede syntes Marin (og vi andre!) det var leit at de måtte dra. Ingen tvil om at Marin og Lukas har funnet tonen, til tross for noen års aldersforskjell!









Det blir sene kvelder her nede, både for liten og stor! Siste kvelden før Lukas &co. dro hjemover fikk både Marin og Milo ta kvelden på solstolene ute mens vi spiste sen grillmiddag! Marin hadde seg en helaften med Sanfria selfølgelig, og la seg selv på solsenga når hun var så trøtt så trøtt, men ikke klar for å gå inn i seng....hehe!


Plutselig var det stille fra både Marinhøna og Milomann;

Salg på Zara!

...og da vi var i bilen på vei hjem skjønte jeg for et kupp jeg hadde gjort!
Klær til begge arvingene, for den nette sum av 107 EURO!
---det betalte jeg 24 euro for :)


Marin-klær;





Lillebror-klær;



torsdag 27. august 2009

På butikken...

...fant Marin en liten venn idag!


POCOYO
(en bamse altså!)

onsdag 26. august 2009

Skofabrikken!


Ja, der har vi vært en tur idag. Marin er den heldige vinner - hun har nemlig fått seg tre nye par med sko til høsten/vinteren/våren :) Milo fikk seg skinnsko, og Espen fant seg et par! Jeg orka ikke engang å tenke på at jeg skulle finne sko, det får vente noen år tror jeg, til ungene kan være hjemme alene mens mor drar på shopping....


Dette fikk vi for den nette sum av 41€ (ca 350kr)




.: Milo-sko :.





.: Marin-sko :.



Litt romslige akkurat nå, men da passer de fint når vi kommer hjem og utover høsten:)
(kan jo hende man må frem med ullsokker og, da er det kjekt med litt plass til tærne!)

tirsdag 25. august 2009

Skååååål!

.....sa Marin da hun fikk drikke SANGRIA!
Det var visst kjempegod "sast".....



mandag 24. august 2009

Nattmat.....

Her i Spania er det sommer døgnet rundt, og litt nattmat må til! (Nå blir det ganske mørkt før klokka er 9 på kvelden, så såååååå sent var det ikke). Medbragt knekkebrød med bob bob daddy daddy suuuue, og spansk, rååååsa danomino-yoghurt; en perfekt kveldssnack!





Marin er, som bildet viser, strålende fornøyd med Mor's sommermøbel-handel! Det var ikke helt tid til å smile til kamera, men sånn er det nå bare;)

Kveldens svømmeseanse begynte veldig forsiktig med båttur i den nye mikke mus båten....og endte med at frøkna hoppa fra bassengkanten, uten at noen tok imot (hun regna vel egentlig med å bli tatt imot, men slikt går dårlig når man ikke sier ifra, og mamman svømmer med ryggen til...). Litt overraska - men pyttsan, det var visst ikke så farlig.

Dette var første dag i bassenget - hva blir det til de neste dagene tro?

søndag 23. august 2009

Endelig fremme......

...i SPANIA!

Flyturen gikk veldig greit, en stor takk til tigergutt og røret med smarties ;) Da vi landet og fortalte marin at NÅ var vi i spania, så kom kommentaren: "DET.....VAR......GODT".

Turen fra flyplassen ble litt annerledes enn vi hadde tenkt oss. Jeg, Helena, Lucas og Milo ble med Taxi-Paul - han hadde bare den lille bilen, så det ble ikke plass til marin. Hun og espen gikk inn til marius igjen for å kjøre med leiebilen.

Telefonen kimte da vi andre var halvveis hjemme i campo verde......ingen leilebil, og vi måtte tilbake med pass og mer penger. YAIX! Taxi-paul hadde et nytt oppdrag, han hadde ikke tid til å snu.....så vi måtte dra hjem til huset, slenge fra oss, koble batteri på bilen (takk, edvin!) og hive oss ut på veien og tilbake til flyplassen. Det var en rimelig sliten gjeng som endelig fikk satt seg ned med kaldt å drikke når klokka nærma seg 22.00! (Vi landa 18.30...hehe, og flyplassen er 20 min unna...)

Når natten endelig kom, fikk vi sove ihvertfall!
Nå er bassengferien åpnet; det var 33 grader i bassenget da vi åpna det tidligere i formiddag. Det er meldt om hetebølge nå til uka......så varmt blir det definitivt!

Fornøyde badegjester!

Nå skal vi ut og handle litt mat og sånn, det trenger vi!

fredag 21. august 2009

KISS

Idag har vi vært hos manuellterapeut med Milomann :) Han er jo blitt så flat på høyresiden av bakhodet sitt, og liker helst å se mot høyre til enhver tid, uansett hvor spennende saker som måtte foregå mot venstresida.

På 6-ukerskontrollen ropte legen nesten Halleluja! fordi han var så flink til å løfte hodet sitt; en usedvanlig sterk liten fyr, en fremtidig atlet må vite! Fryd og gammen med andre ord....og hodet, det ville gå seg til det, ingen fare.

Vi har prøvd å fange interessen og få lillemann til å snu seg like mye andre veien, men det er jammen ikke lett, så vi fant ut at det var bedre med en sjekk for mye enn å la det skure og gå og håpe på at det ordna seg.

Det tok ikke mange sekundene før manuellterapeut fortalte oss akkurat hva milo foretrakk å gjøre - så tydelig var det. Den sterke gutten løfter ikke hodet for å vise hvor flink han er, men fordi han er så stiv i nakken at han ikke klarer eller orker å slappe av, det gjør vondt, og dermed velger han selvfølgelig den mest komfortable løsningen. Manuellterapeuten trykka og justerte i de øvre nakkevirvlene, og vips så hadde lillemann mye mer bevegelighet, og klarte å snu hodet betraktelig mer mot venstre enn få minutter tidligere. Han klarte også å få haka mye nærmere brystkassa!

Nå har vi fått litt råd og tips og øvelser som vi skal passe på år vi er i spania, og så har vi ny time igjen om en måneds tid. Vi skal også få en pute til Milomann, men det må vente til vi kommer tilbake, for han hadde nettopp solgt den siste i går, og ventet på en ny forsendelse.

Nakken var såpass stiv at Manuellterapeuten var overrasket over at han ikke viser mer tegn til ubehag enn han gjør/har gjort, lille Milogutten. Vi er heldigvis tidlig ute med å begynne å fikse på det, så det var ingen grunn til bekymring :)

http://www.kiss-kidd.no/

http://www.fjellhamarklinikken.no/Websted_2/Hjem.html

torsdag 20. august 2009

TummyTub...


.....er ganske digg, når man bare får satt seg godt til rette oppi bøtta!
Pappas første Milobad idag!


En fornøyd liten gutt på stellebordet!
***

onsdag 19. august 2009

Psssst.....

......du storesøster?


Ferieprosjekt;


Milo må jo få sin egen monsterbukse! Så den er påbegynt, og vi får vel ta med strikketøyet nedover til Spania tenker jeg. Når vi kommer hjem igjen er det jo allerede midten av september, og da kan en ullbukse komme godt med :)

Regner med at Marins bukse passer greit i høst også; Milomann får sin i litt andre farger; marine, lysblå og offwhite.

mandag 17. august 2009

En lang natt....

for Marin...og oss. Soppinfeksjonen kunne skimtes inne i munnen til Marin idag morges, og da skjønte vi hvor all den hysteriske gråtinga gjennom natta kom fra.....akkurat som da hun fikk det for to uker siden. Heldigvis hadde vi spart på medisinen, i tilfelle rottefelle, så etter en telefon til legesenteret hadde vi fått klarsigal til å gå igang med en ny runde medisiner. Heldigvis har det ikke rukket å bli så ille, så vi får håpe det bedrer seg ganske raskt.

I tillegg har myggen den styggen vært på ferde, så vi så jo riktig så freshe ut da vi spankulerte til barnehagen;


Milomann har heldigvis sovet gjennom det meste bråket, men etter å ha lagt seg ganske tidlige i går, så skulle han selvfølgelig opp litt tidlig også, så da klokka ble 06.00 var han klar for ny dag *gjesp*. I formiddag har vi vært ute og handlet inn litt småting til spaniaturen; og Pikenes Jens har endelig fått seg solhatt som passer på topplokket;



En litt småtrøtt hattemodell ;)

lørdag 15. august 2009

Tidenes beste storebisk!


Er faktisk Clifford!
Han kommer på en sterk andreplass, etter bikkja såklart!
Hilsen fra Marin.

fredag 14. august 2009

Milomann begynner å bli stoooor!


...han har allerede runda 6 kilo!


Sparkesykkel-høna!


Trehjulssykkelen står veldig pent parkert på balkongen - for "Sterkesykkelen" går så sabla mye fortere........ og litt fart trengs når man skal holde tritt med alle guttene utenfor!

Kasper, FilipSebastian og Oliver har prikk like sparkesykler i blå utgave, så her går det unna, gunnar! Tok slettes ikke lang tid å skjønne hvordan sykkelen skulle brukes.

Her om dagen sykla vi hjem fra barnehagen, i skikkelig uvær! Da var det kjekt å kunne forte seg litt! Det hjalp heller lite, for vi var dryppende våte lenge før vi var hjemme. Heldigvis kom vi oss i hus før tordenskrallene satte igang...!


Et lite forsøk på en blogg :)

Nå skal vi se om vi kan få sving på en liten blogg her, så dere kan få følge med litt mer enn det som dukker opp på Facebook ;)